direct naar inhoud van Kennisgeving
Plan: Omgevingsvergunning Muiderwaard 430 Alkmaar_OV20191855
Status: vastgesteld
Plantype: omgevingsvergunning
IMRO-idn: NL.IMRO.0361.ov20191855-0301

Kennisgeving

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Kennisgeving beschikkingen uitgebreide voorbereidingsprocedure:

Muiderwaard 430 Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend:

  • 1. dat zij de omgevingsvergunning hebben verleend voor de bouw van een appartementengebouw voor 50 appartementen op het perceel Muiderwaard 430-436 te Alkmaar;
  • 2. dat zij ten behoeve van dit bouwplan de hogere grenswaarden Wet geluidshinder hebben vast gesteld vanwege het wegverkeerslawaai op de route Kanaaldijk/Neswaard/Muiderwaard.

Datum einde beroepstermijn: 28 mei 2020

Beroep

De besluiten en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van morgen gedurende zes weken ter inzage bij de servicebalie Vergunning- en subsidieverlening op het Stadskantoor. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. Wilt u langskomen? Maak een afspraak.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze termijn tegen dit besluit schriftelijk en gemotiveerd beroep indienen bij de rechtbank Noord-Holland, afdeling Publieksrecht, sectie Bestuur, postbus 1621, 2003 BR Haarlem. De beroepstermijn van zes weken vangt aan de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Een eventueel beroep dient uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde beroepstermijn te zijn ingediend.